Ou-ochi sandvici

Următoarea gustare delicioasă este simplă, rapidă, perfectă pentru micul dejun sau prânz. Foloseşte numai ingrediente proaspete pentru acest ou-ochi sandvici.
-
Ingrediente
4 felii de pâine
puţin ulei de măsline
3-4 felii de caşcaval
3-4 felii de muşchiuleţ de porc
brânză sărată
2 ouă
ceapă verde, tocată mărunt
Mod de preparare
Prăjeşte un pic feliile de pâine (la toaster sau în cuptor) şi unge-le apoi cu puţin ulei de măsline.
Aşază peste ele 2 feliuţe de muşchiuleţ de porc, 2 de caşcaval şi rade peste puţină brânză ceva mai sărată.
După aceea, prepară ouăle-ochi.
Adaugă într-o cratiţă foarte puţin ulei. Când se încinge, adaugă ouăle. Cu o linguriţă, stropeşte repede oul cu ulei tocmai pentru ca gălbenuşul să se întărească.
Aşază peste cele două sandviciuri o altă felie de pâine prăjită, peste aceasta adaugă ouăle-ochi şi presară ceapă verde, tocată mărunt.
