Ou-ochi sandvici

10.03.2016 0 comentarii

Următoarea gustare delicioasă este simplă, rapidă, perfectă pentru micul dejun sau prânz. Foloseşte numai ingrediente proaspete pentru acest ou-ochi sandvici.

  1. Ingrediente

    4 felii de pâine
    puţin ulei de măsline
    3-4 felii de caşcaval
    3-4 felii de muşchiuleţ de porc
    brânză sărată
    2 ouă
    ceapă verde, tocată mărunt

    Mod de preparare


    Prăjeşte un pic feliile de pâine (la toaster sau în cuptor) şi unge-le apoi cu puţin ulei de măsline.

    Aşază peste ele 2 feliuţe de muşchiuleţ de porc, 2 de caşcaval şi rade peste puţină brânză ceva mai sărată.

    După aceea, prepară ouăle-ochi.

    Adaugă într-o cratiţă foarte puţin ulei. Când se încinge, adaugă ouăle. Cu o linguriţă, stropeşte repede oul cu ulei tocmai pentru ca gălbenuşul să se întărească.

    Aşază peste cele două sandviciuri o altă felie de pâine prăjită, peste aceasta  adaugă ouăle-ochi şi presară ceapă verde, tocată mărunt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro