Paste cu salam şi spanac

Ce combinaţie inedită foloseşti pentru preparatele cu paste? Noi am încercat paste cu salam şi spanac, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul delicios!
-
Ingrediente
1.5 l apă
½ linguriţă sare
250 g paste
1 ceaşcă sos de roşii
câteva felii salam uscat (salam de Sibiu)
2-3 căţei de usturoi
spanac
1 morcov
brânză rasă
Mod de preparare
Pune la fiert 1.5 l apă cu ½ linguriţă de sare.
Când dă în clocot, adaugă 250 g paste şi lasă-le până sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Când sunt gata, clăteşte-le cu un pic de apă rece.
Într-o tigaie, încălzeşte o ceşcuţă de sos de roşii şi adaugă câteva feliuţe de salam de Sibiu. Căleşte un pic, adaugă 2-3 căţei de usturoi tăiaţi mărunţi.
Pune pastele într-o farfurie şi adaugă peste sosul cu salamul, un morcov ras, spanac tăiat mărunt şi puţină brânză rasă.
