Paste penne cu roşii uscate

02.04.2016 0 comentarii

Simplu, rapid, delicios şi de post! Descrierea preparatului perfect, nu-i aşa? Pentru asta noi am alege paste penne cu roşii uscate! Tu la ce te-ai opri?

  1. Ingrediente

    250 g paste penne
    1litru şi jumătate de apă
    ½ linguriţă de sare
    2 linguri ulei de cocos (sau alt ulei)
    condimente: sare, piper, busuioc, cimbru
    100 g măsline verzi, umplute
    200 g roşii uscate (la borcan)
    parmezan (opţional)

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1 litru şi jumătate de apă, cu ½ linguriţă de sare.

    Când apa dă în clocot, adaugă pastele şi lasă-le să fiarbă aproximativ 25 de minute.

    După ce sunt gata, clăteşte-le sub un jet de apă rece şi lasă-le într-un castron.

    Separat, într-o cratiţă, încinge 2 linguri de ulei de cocos. Pune peste pastele.

    Amestecă bine, lasă-le 2-3 minute, după care scoate-le într-un castron.

    Adaugă sare, piper, busuioc şi cimbru.

    Adaugă peste paste măsline verzi şi roşii uscate.

    Opţional, dacă doreşti, rade şi parmezan.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro