Paste spirală cu piept de pui şi kaizer
Facem ce facem şi tot la reţete cu paste ajungem! De astă dată, am gătit nişte delicioase paste spirală cu piept de pui şi kaizer! Le încercaţi şi voi?
-
Ingrediente
1 piept de pui
Sare, piper
250 g paste spirală, din grâu integral
Fasole verde fiartă în prealabil
Măsline tăiate mărunt
Roşii cherry
Roşii uscate
Bulion
Câteva felii kaizer
Sare, piper
Ulei de măsline
Mod de preparare
Spală pieptul de pui, lasă-l un pic să se zvânte, după care sărează-l şi pune-l la fiert, într-un litru de apă.
Când este pătruns, scoate-l, porţionează-l în bucăţi sau fâşii mai mici şi dă-i cu sare şi piper.
Separat, pune un alt vas cu apă la fiert. Când dă în clocot, adaugă pastele spirală şi lasă-le să fiarbă cam 25 de minute.
Când sunt gata, se scurg de apă, se clătesc un pic cu apă rece şi se pun într-un bol mai mare.
Adaugă aici pieptul de pui, fasolea verde fiartă, măslinele tăiate mărunt, roşiile cherry şi cele uscate, kaizerul călit un pic înainte.
Amestecă totul cu bulion, ulei de măsline, sare şi piper după gust.