Paste tricolore, simple

22.05.2016 0 comentarii

Fără alte complicaţii, încearcă şi tu reţeta noastră de paste tricolore, simple. Află mai jos cele câteva ingrediente care vor da un preparat delicios!

  1. Ingrediente

    1.5 l apă
    ½ linguriţă sare
    250 g paste tricolore
    50 ml ulei de cocos
    1 linguriţă ulei de măsline
    sare, piper după gust
    pătrunjel tocat mărunt

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1 litru şi jumătate de apă cu ½ linguriţă de sare.

    Când fierbe apa, adaugă pastele.

    Lasă-le până când sunt făcute, după care clăteşte-le sub un jet de apă rece.

    Într-o altă cratiţă, pe foc, adaugă 50 ml de ulei de cocos, după care şi pennele.

    Amestecă foarte bine.

    Scoate-le pe un platou, adaugă 1 linguriţă ulei de măsline, sare şi piper după gust şi pătrunjel tocat mărunt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro