Paste tricolore, simple

Fără alte complicaţii, încearcă şi tu reţeta noastră de paste tricolore, simple. Află mai jos cele câteva ingrediente care vor da un preparat delicios!
-
Ingrediente
1.5 l apă
½ linguriţă sare
250 g paste tricolore
50 ml ulei de cocos
1 linguriţă ulei de măsline
sare, piper după gust
pătrunjel tocat mărunt
Mod de preparare
Pune la fiert 1 litru şi jumătate de apă cu ½ linguriţă de sare.
Când fierbe apa, adaugă pastele.
Lasă-le până când sunt făcute, după care clăteşte-le sub un jet de apă rece.
Într-o altă cratiţă, pe foc, adaugă 50 ml de ulei de cocos, după care şi pennele.
Amestecă foarte bine.
Scoate-le pe un platou, adaugă 1 linguriţă ulei de măsline, sare şi piper după gust şi pătrunjel tocat mărunt.
