Păstrăv somonat cu legume, la cuptor

12.12.2015 0 comentarii

Această reţetă de păstrăv cu legume la cuptor este una foarte simplă, dar delicioasă! Găteşte peştele în folie de aluminiu pentru un plus de savoare!

  1. Ingrediente

    1 păstrăv somonat
    4 morcovi mai mici
    2 ardei graşi roşii
    4 cartofi
    1 ceapă
    2 căţei de usturoi
    2 felii de ţelină
    ulei de măsline
    sare, piper

    Mod de preparare

    Se curăţă păstrăvul în interior, se scot urechile, se spală foarte bine, se lasă să se usuce pe un prosop de hârtie, după care se dă cu sare şi piper.

    Separat, curăţă şi spală morcovii, ardeii, cartofii, ceapă, usturoiul şi feliile de ţelină.

    Aşază pe o folie de aluminiu păstrăvul,  peste feliile de ţelină, după care adaugă legumele atât în interiorul peştelui, cât şi de-o parte şi de cealaltă a lui.

    Stropeşte cu un pic de ulei de măsline, împătureşte folia de aluminiu foarte bine şi aşază totul într-o tavă de aragaz, unsă în prealabil cu ulei.

    Dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro