Penne gratinate cu roşii şi caşcaval

09.01.2018 0 comentarii

De când am auzit de preparatul ăsta, ne-am dorit să îl încercăm! Cum altfel, când aceste penne gratinate cu roşii şi caşcaval arată atât de apetisant!

  1. Ingrediente

    250 penne (puteţi folosi şi alt tip de paste)
    1 cubuleţ de unt
    200 g brânză
    200 g caşcaval
    3-4 roşii
    iaurt de capră
    măsline negre

    Mod de preparare

    Pune la fiert cam 1.5 l apă, cu puţină sare.

    Când dă în clocot, adaugă pastele.

    Lasă-le să fiarbă până se pătrund.

    Scoate-le, scurge-le, clăteşte-le cu apă rece şi pune-le într-o tavă termorezistentă.

    Adaugă acolo puţin unt şi amestecă.

    Continuă cu 100 g brânză sărată şi 100 g caşcaval, tăiat bucăţele.

    Peste ele adaugă rondele de roşii, iar apoi încă un strat de brânză sărată rasă, caşcaval şi, la final, stropeşte totul cu iaurt de capră sau smântână.

    Decorează cu măsline negre.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro