Pere cu kaizer şi salată de rucola

08.10.2015 0 comentarii

Nu lăsa perele decât pentru deserturi pentru că ai putea rata gusturi şi arome de-a dreptul spectaculoase! Ce zici de aceste pere cu kaizer şi salată de rucola?

  1. Ingrediente

    5 pere
    200 g kaizer
    200 g rucola
    brânză de capră sau brânză cu mucegai
    10 mieji de nucă

    Mod de preparare

    Spală perele, taie-le în felii, curăţă-le de partea din mijloc şi înfăşoară pe ele kaizer.

    Bagă la cuptor şi lasă până se rumenesc un pic.

    Scoate-le şi serveşte-le cu o salată din rucola, bucăţele de brânză şi mieji de nucă (copţi în cuptor în prealabil, dacă doreşti). 

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro