Piept de pui cu avocado şi varză chinezească

12.12.2016 0 comentarii

Prânz gustos, simplu şi sănătos? Da, se poate! Mai ales dacă optezi pentru masa noastră de azi: piept de pui cu avocado şi varză chinezească! Savuros!

  1. Ingrediente

    1 varză chinezească
    1 avocado
    1 piept de pui
    Sare, piper
    Ulei de măsline

    Mod de preparare

    Spală pieptul de pui, taie-l în două, crestează-l din loc în loc, unge-l cu ulei de măsline, sărează şi piperează. Mai poţi opta şi pentru boia de ardei dulce, dacă doreşti.

    Aşază pe grătarul încins şi lasă până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.

    Ia avocado, spală-l, taie-l în două, pe lung, stropeşte-l cu puţin ulei de măsline, rade puţin caşcaval şi brânză, dă cu sare şi piper.

    La fel pregăteşte şi varza chinezească: spală bine, scurge, stropeşte cu puţin ulei de măsline şi dă-i cu sare şi piper.

    Aşază toate pe acelaşi platou şi savurează împreună.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro