Piept de pui cu avocado şi varză chinezească

Prânz gustos, simplu şi sănătos? Da, se poate! Mai ales dacă optezi pentru masa noastră de azi: piept de pui cu avocado şi varză chinezească! Savuros!
-
Ingrediente
1 varză chinezească
1 avocado
1 piept de pui
Sare, piper
Ulei de măsline
Mod de preparare
Spală pieptul de pui, taie-l în două, crestează-l din loc în loc, unge-l cu ulei de măsline, sărează şi piperează. Mai poţi opta şi pentru boia de ardei dulce, dacă doreşti.
Aşază pe grătarul încins şi lasă până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.
Ia avocado, spală-l, taie-l în două, pe lung, stropeşte-l cu puţin ulei de măsline, rade puţin caşcaval şi brânză, dă cu sare şi piper.
La fel pregăteşte şi varza chinezească: spală bine, scurge, stropeşte cu puţin ulei de măsline şi dă-i cu sare şi piper.
Aşază toate pe acelaşi platou şi savurează împreună.
