Piept de pui cu lime şi sos de chilli

La grătar, ca şniţel sau la cuptor? Tu cum ai alege să prepari următoarea friptură? Încearcă şi reţeta noastră de piept de pui cu lime şi sos de chili!
-
Ingrediente
1 piept de pui
sare, piper
ulei de măsline
Pentru sos:
½ cană sos de roşii
1 praf chili
½ linguriţă miere
1-2 căţei de usturoi mărunţiţi
Mod de preparare
Ia un piept de pui, spală-l, usucă-l pe un prosop de hârtie.
Sărează, piperează, scoate de pe os şi taie în 4 porţii.
Încinge grătarul, unge-l cu puţin ulei de măsline şi aşază pe el bucăţile de piept de pui, unse şi ele în prealabil cu puţin ulei de măsline.
Lasă-le să se rumenească şi pe o parte, şi pe cealaltă.
Când sunt gata, pune într-un castron, acoperă să fie calde până la servire.
Într-un bol, pregăteşte sosul dintr-o jumătate de cană de suc de roşii, 1 praf de chili, puţin piper, ½ linguriţă miere şi usturoiul mărunţit.
Serveşte friptura cu acest sos şi cu feliuţe de lime.
