Piept de pui cu rozmarin
Pe cât de simplu se prepară, pe atât e de gustos şi potrivit chiar şi la ocaziile speciale! Ei, ce zici, pregăteşti şi tu acest piept de pui cu rozmarin?
-
Ingrediente
1 piept de pui
Sare, piper
Câţiva căţei de usturoi
Ulei
Caşcaval
Rozmarin uscat
Un pic de miere
Mod de preparare
Crestează pieptul de pui în bucăţi mai mari.
Dă-i cu sare, piper, împănează-l ici, colo cu căţei de usturoi tăiaţi mărunt.
Trage la tigaie carnea în puţin ulei încins, dar nu foarte mult, cât să se rumenească foarte puţin.
Scoate pieptul de pui şi adaugă-l într-o tavă termorezistentă, unsă în prealabil cu puţin ulei.
Dă-i cu sare, piper, unge-l cu un pic de miere, rade un pic de caşcaval peste şi presară rozmarin uscat.
Dă-l la cuptor 20-25 de minute. La fel de bine, însă, se poate face şi la grătar.Decorează cu rozmarin verde.