Piept de pui cu salată de varză

19.08.2016 0 comentarii

Ori de câte ori asociezi carnea cu salata de legume iese un preparat delicios! Iată un exemplu gustos, savuros şi consistent: piept de pui cu salată de varză!

  1. Ingrediente

    1 piept de pui
    sare, piper
    varză albă
    mărar
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Ia pieptul de pui, spală-l şi fierbe-l într-un litru de apă cu puţină sare. Lasă-l cam 20 de minute, până se fierbe.

    Când este gata, porţionează-l în bucăţi mai mari, săreazv-l, piperează-l şi trage-l la tigaie 5 minute, în ulei încins.

    Pune-l apoi într-un castron.

    Toacă mărunt varza, adaugă sare şi frământ-o un pic cu mâinile pentru a-şi mai lăsa din suc. Adaugă peste ea şi mărar tăiat mărunt.

    Asezonează cu puţin ulei de măsline.

    Savurează bucăţile de pui cu salata de varză.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro