Piept de pui cu salată de varză
Ori de câte ori asociezi carnea cu salata de legume iese un preparat delicios! Iată un exemplu gustos, savuros şi consistent: piept de pui cu salată de varză!
-
Ingrediente
1 piept de pui
sare, piper
varză albă
mărar
ulei de măsline
Mod de preparare
Ia pieptul de pui, spală-l şi fierbe-l într-un litru de apă cu puţină sare. Lasă-l cam 20 de minute, până se fierbe.
Când este gata, porţionează-l în bucăţi mai mari, săreazv-l, piperează-l şi trage-l la tigaie 5 minute, în ulei încins.
Pune-l apoi într-un castron.
Toacă mărunt varza, adaugă sare şi frământ-o un pic cu mâinile pentru a-şi mai lăsa din suc. Adaugă peste ea şi mărar tăiat mărunt.
Asezonează cu puţin ulei de măsline.
Savurează bucăţile de pui cu salata de varză.