Piept de pui la grătar cu salată de quinoa

14.04.2018 0 comentarii

Quinoa, cartof dulce şi merişoare – trei dintre ingredientele speciale ale acestui preparat! Descoperă reţeta de piept de pui la grătar cu salată de quinoa!

  1. Ingrediente

    1 ceaşcă de quinoa
    3 ceşti de apă
    1 piept de pasăre
    sare, piper
    ulei de măsline
    zeamă de lămâie
    sare, piper
    1 linguriţă muştar
    1 praf boia de ardei
    1 cartof dulce făcut la cuptor sau pe grătar
    merişoare
    salată verde
    ceapă roşie

    Mod de preparare


    Spală foarte bine quinoa cu ajutorul unei site dese.

    Pune într-un vas 1 ceaşcă quinoa cu 3 ceşti de apă.

    Lasă pe foc până se încheagă.

    Separat, ia un piept de pui şi porţionează în bucăţi mai mari, ca de şniţele.

    Unge-l apoi cu un amestec special format din ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper, 1 linguriţă muştar şi un praf de boia de ardei.

    Lasă-l puţin în acest amestec, după care pune-l pe grătar.

    Când este gata, pune-l într-un castron şi acoperă.

    Separat, într-un bol taie cubuleţe 1 cartof dulce făcut în prealabil la cuptor sau pe grătar, merişoare, quinoa, salată verde, ceapă roşie tăiată mărunt, sare, piper şi 2 linguri de zeamă de lămâie.

    Amestecă şi adaugă lângă pieptul de pui.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro