Prăjitură cu foi de napolitană

23.08.2015 0 comentarii

Cauţi un desert simplu, spornic şi delicios? Nu ai cum să dai greş cu această prăjitură cu foi de napolitană, aşa că citeşte mai jos reţeta noastră.

  1. Ingrediente:
     
    1 pachet foi de napolitană
    50 ml apă
    250 g nucă pisată
    250 ml miere
    250 g zahăr 
    1 păhărel de rom 
    2-3 linguri de cacao
    1 pachet margarină
    arome (esenţă de vanilie, coajă de lămâie, coajă de portocală)
     
    Într-un vas cu 50 ml de apă se fierbe mierea cu zahărul, nucile şi cacaua până compoziţia se îngroaşă. 
     
    Se dă de pe foc şi, cât este încă fierbinte, se adaugă margarina şi aromele. 
     
    Se ung foile de napolitană cu această cremă când este încă mai caldă. Se lasă la rece. 

    Image courtesy of Mister GC at FreeDigitalPhotos.net
     
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro