Prăjitură cu frişcă şi rodie
O reţetă inedită de tiramisu sau pur şi simplu un desert delicios, încearcă şi tu această prăjitură cu frişcă şi rodie: e perfectă şi la ocaziile mai speciale!
-
Ingrediente
300 g pişcoturi
1 cutie mascarpone (250 g)
250 g frişcă
cafea făcută la ibric, rece şi neîndulcită
seminţe de rodie
Mod de preparare
Dacă frişca e lichidă, bate-o bine înainte pentru a se omogeniza frumos.
Amestecă mascarpone cu frişca.
Ia pişcoturile şi însiropează-le cu cafea făcută la ibric, rece şi neîndulcită. Însiropează mai mult sau mai puţin, în funcţie de preferinţă.
Ia boluri sau o tavă mai mare şi adaugă un strat de pişcoturi, apoi un strat de cremă şi tot aşa până se termină compoziţiile.
La final, trebuie ornat cu un strat de frişcă.
Înainte de a servi, presară deasupra seminţe de rodie.