Prăjitură cu frişcă şi rodie

17.06.2016 0 comentarii

O reţetă inedită de tiramisu sau pur şi simplu un desert delicios, încearcă şi tu această prăjitură cu frişcă şi rodie: e perfectă şi la ocaziile mai speciale!

  1. Ingrediente

    300 g pişcoturi
    1 cutie mascarpone (250 g)
    250 g frişcă
    cafea făcută la ibric, rece şi neîndulcită
    seminţe de rodie

    Mod de preparare

    Dacă frişca e lichidă, bate-o bine înainte pentru a se omogeniza frumos.

    Amestecă mascarpone cu frişca.

    Ia pişcoturile şi însiropează-le cu cafea făcută la ibric, rece şi neîndulcită. Însiropează mai mult sau mai puţin, în funcţie de preferinţă.

    Ia boluri sau o tavă mai mare şi adaugă un strat de pişcoturi, apoi un strat de cremă şi tot aşa până se termină compoziţiile.

    La final, trebuie ornat cu un strat de frişcă.

    Înainte de a servi, presară deasupra seminţe de rodie.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro