Praline raw cu pudră de carob şi seminţe

27.05.2018 0 comentarii

Bomboanele fără gluten sau zahăr sunt cel mai simplu de preparat! Cauţi un exemplu? Ce zici de aceste delicioase praline raw cu pudră de carob şi seminţe?

  1. Ingrediente

    100 g migdale crude
    100 g smochine
    2 linguri pudră de carob
    1 linguriţă esenţă de rom
    1 linguriţă ulei de cocos
    fulgi de ciocolată (opţional)
    seminţe de susan
    seminţe de cânepă
    fulgi de cocos

    Mod de preparare


    Înmoaie migdalele şi smochinele aproximativ 3 ore înainte de preparare. Poţi folosi şi nuci româneşti şi curmale, de exemplu.

    După, scurge-le bine şi adaugă-le în robotul de bucătărie, alături de uleiul de cocos şi esenţa de rom.

    Mixează până când amestecul este omogen şi ceva mai moale.

    Adaugă pudră de carob şi amestecă bine.

    Formează din acea compoziţie omogenă bile pe care le dai apoi prin seminţe de susan, fulgi de ciocolată, seminţe de cânepă sau nucă de cocos.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro