Praline raw cu pudră de carob şi seminţe

Bomboanele fără gluten sau zahăr sunt cel mai simplu de preparat! Cauţi un exemplu? Ce zici de aceste delicioase praline raw cu pudră de carob şi seminţe?
-
Ingrediente
100 g migdale crude
100 g smochine
2 linguri pudră de carob
1 linguriţă esenţă de rom
1 linguriţă ulei de cocos
fulgi de ciocolată (opţional)
seminţe de susan
seminţe de cânepă
fulgi de cocos
Mod de preparare
Înmoaie migdalele şi smochinele aproximativ 3 ore înainte de preparare. Poţi folosi şi nuci româneşti şi curmale, de exemplu.
După, scurge-le bine şi adaugă-le în robotul de bucătărie, alături de uleiul de cocos şi esenţa de rom.
Mixează până când amestecul este omogen şi ceva mai moale.
Adaugă pudră de carob şi amestecă bine.
Formează din acea compoziţie omogenă bile pe care le dai apoi prin seminţe de susan, fulgi de ciocolată, seminţe de cânepă sau nucă de cocos.
