Pui cu legume în sos roşu
Nu puţini sunt cei care cred că sosul este cheia preparatelor gustoase! Citeşte, prepară şi descoperă apoi secretul acestei reţete de pui cu legume în sos roşu!
-
Ingrediente
2 morcovi
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
150 g fasole roşie
1 dovlecel
1 ceapă
4 roşii
½ piept de pui
1 foaie dafin
sare, piper
ulei de măsline
Mod de preparare
Spală pieptul de pui şi fierbe-l.
Separat, fierbe şi legumele tăiate cubuleţe sau fâşii.
Fasolea roşie, dacă nu este deja pregătită, fierbe-o într-un vas separat.
Când sunt gata, adaugă-le pe toate, legumele şi carnea fiartă, tăiată bucăţi, într-un bol.
Între timp, pregăteşte un sos roşu din 2 linguri ulei de măsline, 2-3 roşii opărite şi curăţate în prealabil, 100 ml suc de roşii, 1 frunză dafin, sare şi piper.
Lasă un pic pe foc să fiarbă, după care adaugă acest sos peste amestecul de carne şi legume din bol.