Pui la sticlă

04.02.2016 0 comentarii

Un mod inedit de a pregăti o friptură delicioasă, optează pentru pui la sticlă ori de câte ori ai invitaţi şi vrei să îi impresionezi cu preparate spectaculoase!

  1. Ingrediente

    1 pui
    căţei de usturoi
    ulei de măsline
    sare, piper
    mirodenii

    Mod de preparare


    Ia un pui, spală-l bine şi lasă-l pe un prosop de hârtie pentru a se usca.

    Împănează-l apoi cu căţei de usturoi (crestează ici, colo şi adaugă căţeii de usturoi).

    Unge-l în exterior şi interior cu ulei de măsline, sare, piper şi ce mirodenii preferi la friptura de pui.

    Ia o sticlă de o jumătate de litru, umple-o cu apă rece şi bagă puiul pe gura sticlei, astfel încât sticla să fie în interioul puiului.

    Bagă în cuptorul neîncins (pentru că, altfel, sticla se va sparge) şi lasă-l aproximativ 1 oră sau până când e frumos rumenit.

    Scoate-l din cuptor şi mai lasă-l pe sticlă până se mai răceşte.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro