Pui la tigaie cu sparanghel
Dacă vrei să asociezi carnea cu legumele, uite o reţetă savuroasă! Prepară pui la tigaie cu sparanghel: e uşor de făcut, simplu, rapid şi foarte gustos!
-
Ingrediente
2 pulpe de pui
sare, piper
ulei de măsline
1 linguriţă muştar
boia de ardei iute sau dulce, după preferinţă
8 tulpini de sparanghel
Mod de preparare
Spală pulpele de pui, după care lasă-le să se zvânte un pic.
Sărează şi piperează. Unge-le apoi cu un amestec realizat din ulei de măsline, muştar şi boia de ardei iute sau dulce, cum preferi.
Pune carnea în ulei încins, la prăjit şi căleşte-le şi pe o parte, şi pe cealaltă.
Apoi, dă-le la cuptor într-o tavă unsă cu un pic de ulei, pentru aproximativ 20 de minute.
Între timp, fierbe şi sparanghelul: pune la fiert apă cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugă sparanghelul. Lasă-l până când este pătruns.