Pui la tigaie cu sparanghel

24.05.2018 0 comentarii

Dacă vrei să asociezi carnea cu legumele, uite o reţetă savuroasă! Prepară pui la tigaie cu sparanghel: e uşor de făcut, simplu, rapid şi foarte gustos!

  1. Ingrediente

    2 pulpe de pui
    sare, piper
    ulei de măsline
    1 linguriţă muştar
    boia de ardei iute sau dulce, după preferinţă
    8 tulpini de sparanghel

    Mod de preparare

    Spală pulpele de pui, după care lasă-le să se zvânte un pic.

    Sărează şi piperează. Unge-le apoi cu un amestec realizat din ulei de măsline, muştar şi boia de ardei iute sau dulce, cum preferi.

    Pune carnea în ulei încins, la prăjit şi căleşte-le şi pe o parte, şi pe cealaltă.

    Apoi, dă-le la cuptor într-o tavă unsă cu un pic de ulei, pentru aproximativ 20 de minute.

    Între timp, fierbe şi sparanghelul: pune la fiert apă cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugă sparanghelul. Lasă-l până când este pătruns.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro