Pulpe de pui la grătar

E vremea grătarelor, aşa că aceste pulpe de pui la grătar sunt perfecte şi în perioada asta! Secretul lor? Un sos marinat care le va asigura gustul desăvârşit!
-
Ingrediente
8 pulpe de pui
sare, piper
ulei de măsline
1-2 fire usturoi verde
½ legătură pătrunjel
50 g coacăze roşii
100 ml ulei
Mod de preparare
Unge pulpele de pui cu uleiul de măsline şi dă-le cu sare şi piper. Lasă-le deoparte.
Realizează sosul marinat din verdeţurile tocate mărunt (dacă doreşti, mai poţi pune şi altele în afară de usturoi şi pătrunjel) şi coacăzele pasate înainte.
Pune pulpele de pui în acest sos, astfel încât să fie complet acoperite şi lasă câteva ore.
După, scurge-le şi prepară-le pe grătar.
Serveşte cu o salată de varză sau o altă combinaţie, în funcţie de preferinţă.
