Ravioli cu brânză și sos de smântână cu ciuperci

17.03.2018 0 comentarii

Ravioli sunt acele tipuri de pastă făinoasă care vin cu un bonus. O umplutură fie ea din carne, brânză sau ciuperci, care se mulează ușor cu o varietate largă de sosuri. O masă rapidă și gustoasă, nu foarte miloasă cu silueta.

  1. Ingrediente

    • Jumătate de pungă de Ravioli
    • 150g de smântână
    • Jumătate de ardei gras
    • O lingură de maioneză
    • 2 ciuperci mari
    • 50g cașcaval
    • Un cub de unt


    Am fiert pastele după cum indica ambalajul (14 minute în apă clocotită, cu un gram de sare).


    Ciupercile le-am feliat subțire, ardeiul l-am tocat cubulețe.


    Am sotat ciupercile două minute în unt, am adăugat smântâna, maioneza, cașcavalul și piper alb. Au stat pe foc vreo 6 minute în total. După ce am închis focul, am adăugat ardeiul.


    Combinate fac un prânz pe cinste. Poftă bună!

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: Bogdan Beșliu