Ravioli cu brânză și sos de smântână cu ciuperci
Ravioli sunt acele tipuri de pastă făinoasă care vin cu un bonus. O umplutură fie ea din carne, brânză sau ciuperci, care se mulează ușor cu o varietate largă de sosuri. O masă rapidă și gustoasă, nu foarte miloasă cu silueta.
-
Ingrediente
- Jumătate de pungă de Ravioli
- 150g de smântână
- Jumătate de ardei gras
- O lingură de maioneză
- 2 ciuperci mari
- 50g cașcaval
- Un cub de unt
Am fiert pastele după cum indica ambalajul (14 minute în apă clocotită, cu un gram de sare).
Ciupercile le-am feliat subțire, ardeiul l-am tocat cubulețe.
Am sotat ciupercile două minute în unt, am adăugat smântâna, maioneza, cașcavalul și piper alb. Au stat pe foc vreo 6 minute în total. După ce am închis focul, am adăugat ardeiul.
Combinate fac un prânz pe cinste. Poftă bună!