Rondele de vinete cu brânză şi roşii

26.02.2017 0 comentarii

Gata, ai găsit aperitivul perfect! Nu mai punem la socoteală că e şi foarte simplu de preparat! Hai, pune în meniu rondele de vinete cu brânză şi roşii!

  1. Ingrediente

    1 vânătă
    Usturoi
    Ulei de măsline
    Brânză ceva mai moale, în funcţie de preferinţă, de capră sau oaie
    1-2 roşii
    Ceapă roşie
    2-3 măsline tăiate mărunt, fără sâmburi

    Mod de preparare

    Spală vânăta, taie-o rondele, fără a o curăţa de coajă.

    Pune-le un pic pe un grătar.

    Apoi, ia fiecare rondea de vânătă, unge-o cu puţin usturoi zdrobit şi ulei de măsline.

    Adaugă deasupra o felie de brânză ceva mai moale, o rondea de roşie, apoi din nou o felie de brânză, tăiată subţire, ceapă roşie şi câte 2-3 măsline, tăiate mărunt.

    Adaugă rondele de vânătă, astfel preparate într-o tavă termorezistentă şi bagă-le la cuptor până când se rumenesc uşor şi brânză s-a topit puţin.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro