Rondele de vinete cu brânză şi roşii

Gata, ai găsit aperitivul perfect! Nu mai punem la socoteală că e şi foarte simplu de preparat! Hai, pune în meniu rondele de vinete cu brânză şi roşii!
-
Ingrediente
1 vânătă
Usturoi
Ulei de măsline
Brânză ceva mai moale, în funcţie de preferinţă, de capră sau oaie
1-2 roşii
Ceapă roşie
2-3 măsline tăiate mărunt, fără sâmburi
Mod de preparare
Spală vânăta, taie-o rondele, fără a o curăţa de coajă.
Pune-le un pic pe un grătar.
Apoi, ia fiecare rondea de vânătă, unge-o cu puţin usturoi zdrobit şi ulei de măsline.
Adaugă deasupra o felie de brânză ceva mai moale, o rondea de roşie, apoi din nou o felie de brânză, tăiată subţire, ceapă roşie şi câte 2-3 măsline, tăiate mărunt.
Adaugă rondele de vânătă, astfel preparate într-o tavă termorezistentă şi bagă-le la cuptor până când se rumenesc uşor şi brânză s-a topit puţin.
