Rondele de vinete cu mozzarella

12.09.2017 0 comentarii

Cauţi un aperitiv simplu, gustos, dar care să pară puţin mai sofisticat? Pentru ocaziile mai speciale, merg la fix aceste rondele de vinete şi mozzarella!

  1. Ingrediente

    3 vinete
    sare, piper
    2 ouă
    1 lingură apă minerală
    câteva linguri făină
    sos din roşii
    2 căţei de usturoi
    mozzarella

    Mod de preparare


    Ia vinetele şi taie-le rondele.

    Dă-le cu sare, piper şi lasă-le câteva minute să se scurgă zeama.

    După aceea, realizează un amestec din 2 ouă, 1 lingură apă minerală şi câteva linguri făină, astfel încât aluatul să fie ca de clătite.

    Tăvăleşte fiecare rondea de vânătă prin această compoziţie şi prăjeşte pe ambele părţi.

    Separat fă un amestec din sos de roşii, sare, piper şi 2 căţei de usturoi tăiaţi mărunt.

    Pune-o un pic pe foc, până scade puţin.

    Aşază vinetele într-o tavă termorezistentă, pune pe o parte sosul de roşii şi pe o parte felii de mozzarella.

    Mai dă-le un pic la cuptor până brânza se topeşte uşor.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro