Rondele de vinete cu mozzarella
Cauţi un aperitiv simplu, gustos, dar care să pară puţin mai sofisticat? Pentru ocaziile mai speciale, merg la fix aceste rondele de vinete şi mozzarella!
-
Ingrediente
3 vinete
sare, piper
2 ouă
1 lingură apă minerală
câteva linguri făină
sos din roşii
2 căţei de usturoi
mozzarella
Mod de preparare
Ia vinetele şi taie-le rondele.
Dă-le cu sare, piper şi lasă-le câteva minute să se scurgă zeama.
După aceea, realizează un amestec din 2 ouă, 1 lingură apă minerală şi câteva linguri făină, astfel încât aluatul să fie ca de clătite.
Tăvăleşte fiecare rondea de vânătă prin această compoziţie şi prăjeşte pe ambele părţi.
Separat fă un amestec din sos de roşii, sare, piper şi 2 căţei de usturoi tăiaţi mărunt.
Pune-o un pic pe foc, până scade puţin.
Aşază vinetele într-o tavă termorezistentă, pune pe o parte sosul de roşii şi pe o parte felii de mozzarella.
Mai dă-le un pic la cuptor până brânza se topeşte uşor.