Roşii umplute cu brânză

11.04.2018 0 comentarii

Aromate, savuroase şi simplu de pregătit, încearcă delicioasele roşii umplute cu brânză când eşti în pană de idei sau îţi doreşti un preparat uşor, fără carne!

  1. Ingrediente

    4 roşii mari
    100 g brânză
    2 linguri pesmet
    1 legătură pătrunjel
    Un praf cimbru
    6 căţei de usturoi
    Un praf piper
    3-4 linguri ulei de măsline

    Mod de preparare


    Spală roşiile şi taie-le capacul. Scobeşte apoi miezul cu o linguriţă.

    Rade 100 g brânză şi amestecă cu 2 linguri pesmet, pătrunjelul tocat mărunt, cimbru, căţeii de usturoi pisaţi, piper şi uleiul de măsline.

    Umple roşiile cu această compoziţie şi dă la cuptor aproximativ 25 de minute.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro