Ruladă de curcan

12.04.2016 0 comentarii

Pentru aperitiv, nu poţi da greş cu delicioasa ruladă de curcan! E practică, uşoară şi spectaculoasă ca aspect şi combinaţii! Încerci şi tu reţeta asta?

  1. Ingrediente

    600 g piept de curcan
    Sare, piper
    300 g brânză de oaie
    200 g brânză dulce
    1 lingură de unt
    1 roşie
    Kaizer
    Ulei de măsline

    Mod de preparare:

    Ia pieptul de curcan, spală-l, lasă-l un pic pe un prosop de hârtie, după care sărează şi piperează.

    Porţionează în trei bucăţi mai lungi pentru a ne ieşi 3 astfel de rulade.

    Ia fiecare bucată de carne şi bate-o cu ciocănelul de şniţele pentru a le subţia puţin.

    Separat, prepară un amestec din brânză de oaie, brânză dulce şi 1 lingură de unt. Pentru a o mai subţia, mai poţi pune şi o roşie tăiată felii. Amestecă până se omogenizează crema de branză.

    Întinde fiecare bucată de carne şi pune peste o bucată de kaizer mai subţire, după care din compoziţia de brânză (împărţită în mod egal, la câte bucăţi de carne avem).

    Rulează de la un capăt la altul foarte strâns şi prinde la capete cu scobitori sau cu aţă.

    Unge o tavă cu ulei de măsline, aşază în ea ruladele de curcan şi dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se încearcă cu o scobitoare înainte de a închide focul.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro