Rulouri cu bacon şi legume

25.07.2016 0 comentarii

Un aperitiv uşor şi savuros, aceste rulouri cu bacon şi legume sunt ideale la ocaziile special, în combinaţie cu un vin roşu! Încerci şi tu reţeta de mai jos?

  1. Ingrediente

    300 g bacon
    300 g muşchiuleţ de porc
    300 g caşcaval
    100 g brânză de capră
    1 ardei gras roşu
    1 ardei gras verde

    Mod de preparare

    Taie muşchiuleţul de porc în felii şi bate-l un pic cu ciocănelul de şniţele pentru ca felia să fie ceva mai lată.

    Aşază feliile astfel formate pe un platou şi dă-le cu sare şi piper.

    Peste ele, aşază o felie subţire de caşcaval, iar mai apoi baconul, tot într-o fâşie mai subţire.

    După, încorporează ardeiul verde, tăiat subţire.

    În mijloc aşază o bucăţică de brânză, una de caşcaval şi o felie de ardei gras roşu.

    Rulează şi prinde cu scobitori.

    Pune toate rulourile într-o tavă unsă cu puţin unt sau ulei de măsline şi dă la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro