Rulouri cu carne şi caşcaval

Un preparat pe cât de simplu, pe atât de spectaculos! Cu doar câteva ingrediente şi puţină răbdare, aceste rulouri cu carne şi caşcaval vor face senzaţie!
-
Ingrediente
4 bucăţi de cotlet de porc (mai subţiri)
200 g caşcaval
Sare, piper
2 ouă
Pesmet
Mod de preparare
Ia fiecare bucată de cotlet şi bate-o cu ciocănelul de şniţele pentru a o subţia şi, astfel, mări.
Sărează, piperează şi aşază pe fiecare bucată de carne, în mijloc, o felie de caşcaval, tăiat pe lungime.
Rulează.
Prinde la capăt, pe lungime, cu o scobitoare.
Dă fiecare rulou astfel format prin amestecul de ouă bătute, apoi prin pesmet, iar prin ou şi ultima dată prin pesmet.
Pune la prăjit, în ulei încins şi lasă câteva minute până se rumenesc.
Lasă să se scurgă grăsimea, aşezând rulourile pe un prosop de hârtie şi scoate-le scobitorile.
Serveşte cu salată de varză.
