Rulouri cu kaizer şi caşcaval
Ce aperitiv mai special ai putea găsi decât aceste rulouri cu kaizer şi caşcaval? Pentru un plus de savoare, savurează-le cu rucola sau alte verdeţuri proaspete!
-
Ingrediente
500 g kaizer feliat
sare, piper
brânză mai tare
caşcaval
ulei
rucola, salată verde
roşii
ulei de măsline
suc de lămâie
Mod de preparare
Ia kaizerul şi feliază-l. Bate un pic fiecare felie, sărează şi piperează.
Aşază pe fiecare câte o bucată de brânză mai tare şi peste ea o feliuţă de caşcaval.
Rulează, prinde cu câte o scobitoare şi căleşte-l puţin în ulei încins.
Când sunt gata, aşază-le un prosop de hârtie care să absoarbă surplusul de grăsime.
Adaugă pe un platou rucola, salata verde, roşiile, sărează, piperează, stropeşte cu un pic de ulei de măsline, suc de lămâie şi aşază deasupra rulourile de kaizer.