Rulouri cu kaizer şi caşcaval

23.03.2016 0 comentarii

Ce aperitiv mai special ai putea găsi decât aceste rulouri cu kaizer şi caşcaval? Pentru un plus de savoare, savurează-le cu rucola sau alte verdeţuri proaspete!

  1. Ingrediente

    500 g kaizer feliat
    sare, piper
    brânză mai tare
    caşcaval
    ulei
    rucola, salată verde
    roşii
    ulei de măsline
    suc de lămâie

    Mod de preparare


    Ia kaizerul şi feliază-l. Bate un pic fiecare felie, sărează şi piperează.

    Aşază pe fiecare câte o bucată de brânză mai tare şi peste ea o feliuţă de caşcaval.

    Rulează, prinde cu câte o scobitoare şi căleşte-l puţin în ulei încins.

    Când sunt gata, aşază-le un prosop de hârtie care să absoarbă surplusul de grăsime.

    Adaugă pe un platou rucola, salata verde, roşiile, sărează, piperează, stropeşte cu un pic de ulei de măsline, suc de lămâie şi aşază deasupra rulourile de kaizer.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro