Rulouri din piept de pui, bacon şi ou

22.03.2017 0 comentarii

Îţi vin invitaţi şi nu mai ştii cu ce să îi surprinzi? Cu un aperitiv uşor, simplu, dar spectaculos ca aspect şi gust: rulouri din piept de pui, bacon şi ou!

  1. Ingrediente

    1-2 bucăţi piept de pui
    Sare, piper
    Muştar
    ulei de măsline
    Boia de ardei dulce
    Felii de bacon
    Câteva ouă fierte

    Mod de preparare


    Spală pieptul de pui, feliază-l în bucăţi nu foarte subţiri.

    Bate feliile cu ciocănelul de şniţele, dar nu foarte tare, ci doar cât să le mai lăţeşti un pic.

    Sărează, piperează, unge cu un sos format din 2 linguri de muştar, 1 lingură de ulei de măsline şi un praf boia de ardei dulce.

    Pe feliile de piept de pui adaugă 2 felii de bacon. Sărează şi piperează din nou.

    La bază, pune un ou fiert în prealabil.

    Rulează şi prinde cu o scobitoare.

    Procedează aşa până se termină feliile de piept de pui. În cazul în care nu ai fiert destul de multe ouă (5-6 ar trebui să fie suficiente), poţi înlocui ouăle cu bucăţi de caşcaval, de exemplu, sau poţi lăsa rulourile simple, deci nu te îngrijora.

    Când rulourile sunt gata formate, unge cu ulei o tavă termorezistentă, pune aici rulourile (unse încă o dată acum, la final, cu acel sos format din muştar) şi dă tava la cuptor până când sunt gata.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro