Rulouri din piept de pui, bacon şi ou

Îţi vin invitaţi şi nu mai ştii cu ce să îi surprinzi? Cu un aperitiv uşor, simplu, dar spectaculos ca aspect şi gust: rulouri din piept de pui, bacon şi ou!
-
Ingrediente
1-2 bucăţi piept de pui
Sare, piper
Muştar
ulei de măsline
Boia de ardei dulce
Felii de bacon
Câteva ouă fierte
Mod de preparare
Spală pieptul de pui, feliază-l în bucăţi nu foarte subţiri.
Bate feliile cu ciocănelul de şniţele, dar nu foarte tare, ci doar cât să le mai lăţeşti un pic.
Sărează, piperează, unge cu un sos format din 2 linguri de muştar, 1 lingură de ulei de măsline şi un praf boia de ardei dulce.
Pe feliile de piept de pui adaugă 2 felii de bacon. Sărează şi piperează din nou.
La bază, pune un ou fiert în prealabil.
Rulează şi prinde cu o scobitoare.
Procedează aşa până se termină feliile de piept de pui. În cazul în care nu ai fiert destul de multe ouă (5-6 ar trebui să fie suficiente), poţi înlocui ouăle cu bucăţi de caşcaval, de exemplu, sau poţi lăsa rulourile simple, deci nu te îngrijora.
Când rulourile sunt gata formate, unge cu ulei o tavă termorezistentă, pune aici rulourile (unse încă o dată acum, la final, cu acel sos format din muştar) şi dă tava la cuptor până când sunt gata.
