Salată colorată cu pui, legume şi caşcaval

12.11.2016 0 comentarii

O explozie de culoare şi savoare în această salată colorată cu pui, legume şi caşcaval. Pe cât de simplu, pe atât de spectaculos: vezi mai jos reţeta!

  1. Ingrediente

    1 piept de pui
    ½ dovleac plăcintar
    1 morcov
    1 ardei gras roşu
    1 ardei gras verde
    1 bucată mai mică de sfeclă roşie
    Sare, piper
    Ulei de măsline
    100 g caşcaval
    100 g brânză

    Mod de preparare

    Ia pieptul de pui, spală-l, taie-l în bucăţi şi pune-l la fiert, odată cu apa.

    Lasă-l să fiarbă cam 30 de minute.

    Scoate, scurge şi pune într-un bol.

    Pe grătarul cu abur aşază ½ dovleac plăcintar, 1 morcov, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras verde şi 1 bucată de sfeclă roşie. Dacă doreşti, poţi folosi unele legume fierte, iar altele crude.

    Lasă-le cam 20 de minute, până se pătrund.

    Când sunt gata, scoate-le, taie-le bucăţi şi amestecă-le cu bucăţelele de piept de pui.

    Asezonează cu sare, piper, ulei de măsline, după care rade peste caşcaval sau/şi brânză.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro