Salată colorată cu pui, legume şi caşcaval
O explozie de culoare şi savoare în această salată colorată cu pui, legume şi caşcaval. Pe cât de simplu, pe atât de spectaculos: vezi mai jos reţeta!
-
Ingrediente
1 piept de pui
½ dovleac plăcintar
1 morcov
1 ardei gras roşu
1 ardei gras verde
1 bucată mai mică de sfeclă roşie
Sare, piper
Ulei de măsline
100 g caşcaval
100 g brânză
Mod de preparare
Ia pieptul de pui, spală-l, taie-l în bucăţi şi pune-l la fiert, odată cu apa.
Lasă-l să fiarbă cam 30 de minute.
Scoate, scurge şi pune într-un bol.
Pe grătarul cu abur aşază ½ dovleac plăcintar, 1 morcov, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras verde şi 1 bucată de sfeclă roşie. Dacă doreşti, poţi folosi unele legume fierte, iar altele crude.
Lasă-le cam 20 de minute, până se pătrund.
Când sunt gata, scoate-le, taie-le bucăţi şi amestecă-le cu bucăţelele de piept de pui.
Asezonează cu sare, piper, ulei de măsline, după care rade peste caşcaval sau/şi brânză.