Salată cu iz mexican

22.03.2010 2 comentarii
  1. Primăvara dă tonul salatelor. Mâncăruri ușoare, bogate în vitamine și nutrienți, sărace în lipide și alte minuni de îngrașă, salatele sunt benefice pentru organism.

    Ingrediente

    • O ceapă roșie
    • Un ardei gras roșu
    • 2 roșii
    • ½ conservă de fasole roșie
    • ½ conservă de porumb
    • 100g cașcaval sau mozzarela
    • Busuoic, oregano, sare
    • O linguriță de oțet
    • O lingură de ulei


    Ceapa se taie peștișori și se masează bine cu o lingură de oțet și sare.

    Porumbul și fasolea se pun într-un bol de salată. E important să păstrați jumătate din apa de la conserva de fasole, o vom folosi ca dressing pentru salată.

    Ardeiul gras și roșiile le tăiem cubulețe.

    Punem toate legumele în bol. Ceapa se scurge bine de suc și se adaugă și ea. Sucul de la ceapă (oțet cu sare) se amestecă bine cu o lingură de ulei, sucul de la fasolea roșie, busuioc și oregano. Cașcavalul se taie cubulețe mărunt și se adaugă în salată. Se amestecă bine legumele cu dressingul și gata. Aveți o salată în stil mexican.

    Poftă bună

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Simona

    cred ca o sa incerc si eu

    02.02.2011
  • Florin

    Pe langa ca arata bine si e foarte gustoasa, salata mexicana e si foarte sanatoasa. Va felicit pentru aceasta reteta excelenta!

    21.04.2011
Autor: Bogdan Beșliu