Salată cu măcriș și urdă

01.04.2010 3 comentarii
  1. Sunt un fan al urdei. Acum, pentru că în copilărie n-o puteam suporta. Dar la fel simțeam și pentru spanac, pește ori fete. Azi mă împac destul de bine cu toate. Hai să vă povestesc unde am ajuns de la o bucată de urdă cumpărată din piață.

    Am admirat-o pe toate părțile, cum face pisoiul cu șoricelul înainte de atacul final.

    Am spălat bine ridichile pe care le-am cumpărat pentru a însoți urda.

    Am spălat și frunzele de măcriș pe care le-am cumpărat pentru a acri salata pe care urma să o fac.

    Am spălat ceapa verde și pătrunjelul proaspăt.

    Am tăiat ridichile și ceapa, am rupt frunzele de măcriș și le-am pus într-un bol. Peste ele, urda tăiată în bucăți măricele.

    Am stropit cu ulei de măsline extravirgin și am condimentat cu sare și piper. Am amestecat cu grijă, să nu sfarm urda.

    Am obținut o salată grozav de gustoasă.

    O recomand ca antreu la orice masă de primăvară ori, de vă gândiți să o faceți pentru masa de Paște, mâncați-o cu jumătate de ceas înaintea felului principal, vă va ajuta la digestie, garantat.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Elena

    Si eu de unde sa iau macris? Al meu din jardiniera nu a prea iesit anul asta, iar la Bucuresti cand intrebi de macris se uita la tine ca la extraterestri! Faina salata si o sa fac atunci cand o sa creasca macrisul. Minunate idei!

    01.04.2010
  • liviu dancea

    o combinatie foarte buna. as inlatura painea si as pune putin ardei iute.

    02.04.2010
  • ralu

    MINUNAT, ma duc la Piata Hermes sa cumpar urda.........

    23.04.2010
Autor: ebucataria.ro