Salată cu porumb, sparanghel şi sfeclă roşie

08.08.2016 0 comentarii

Salată cu porumb, sparanghel şi sfeclă roşie – ei, cum ţi se pare asocierea asta? Ea conţine încă şi mai multe ingrediente, aşa că află-le mai jos pe celelalte!

  1. Ingrediente

    porumb fiert
    câteva tulpini de sparanghel
    varză albă tocată mărunt
    1 castravete feliat
    ½ sfeclă roşie dată prin razătoarea mică
    1 cartof fiert
    sare, piper
    ulei de măsline
    suc de lămâie

    Mod de preparare


    Feliază castravetele şi toacă mărunt varza.

    Separat, fierbe un cartof şi sparanghelul.

    Sparanghelul se fierbe astfel: pune întâi apă cu puţină sare la fiert şi, când dă în clocot, adaugă sparanghelul. Lasă aproximativ 7-8 minute, până când este pătruns.


    Tot separat, rade pe răzătoarea mică sfecla roşie. Dă-i cu sare, piper şi amestecă apoi cu un pic de ulei de măsline şi suc de lămâie.

    Adaugă peste salată tulpinile de sparanghel, cartoful fiert, tăiat în sferturi şi boabe de porumb, fierte.

    Amestecă şi mai asezonează cu sare, piper, ulei de măsline şi suc de lămâie, după gust.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro