Salată cu sfeclă roşie şi migdale

10.08.2016 0 comentarii

Iată o combinaţie pe cât de simplă, pe atât de gustoasă! Savurează această salată cu sfeclă roşie şi migdale în asociere cu alte preparate sau chiar simplă!

  1. Ingrediente

    5 sfecle medii
    sare, piper
    ulei de măsline
    100 g migdale
    2 linguri zeamă de lămâie

    Mod de preparare

    Spală sfeclele, lasă-le să se zvânte un pic, după care bagă-le în cuptorul încins, cam o oră, până sunt pătrunse.

    Scoate-le, curăţă-le de coaja fină, taie-le în felii mai mari, sărează-le, piperează-le şi adaugă peste ele cam 2 linguriţe de ulei de măsline.

    Separat, coace în cuptor migdalele, mărunţeşte-le şi adaugă-le peste sfecla roşie, într-un castron mai mare.

    Amestecă-le bine, mai adaugă un pic de sare şi ulei de măsline, după care asezonează şi cu zeamă de lămâie.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro