Salată cu spanac, ciuperci şi brânză

Am preparat un mix de ingrediente delicioase şi savuroase. Pentru zilele în care vrei ceva nepretenţios, alege această salată cu spanac, ciuperci şi brânză!
-
Ingrediente
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
1 ardei gras roşu
Baby spanac
10-15 ciuperci
Seminţe de floarea soarelui
Brânză de capră sau brânză tofu
1-2 linguri brânză cremă
Sare, piper
Zeamă de lămâie
Ulei de măsline
Mod de preparare
Ia ciupercile, curăţă-le de coajă, spală-le şi taie-le în sferturi, pe lungime, cu tot cu coadă.
Într-o cratiţă, încinge 3 linguri de ulei, după care adaugă aici ciupercile.
Amestecă câteva secunde pentru că ele îşi vor lăsa foarte multă zeamă, deci nu mai e nevoie de adaos de apă.
Căleşte-le maximum 4 minute, iar apoi lasă-le deoparte.
Separat, într-un bol mai mare, pune frunzele de spanac spălate bine înainte şi ţinute într-o farfurie cu apă şi sare 10-15 minute. Continuă cu ardeii graşi tăiaţi fâşii, cubuleţele de brânză de capră sau tofu, seminţele de floarea soarelui, ciupercile călite.
Amestecă-le pe toate cu puţină zeamă de lămâie şi ulei de măsline.
Asezonează cu sare şi piper.
La final, într-o parte, pe o frunză de spanac adaugă 1-2 linguri de brânză cremă.
