Salată cu spanac, ciuperci şi brânză

02.07.2018 0 comentarii

Am preparat un mix de ingrediente delicioase şi savuroase. Pentru zilele în care vrei ceva nepretenţios, alege această salată cu spanac, ciuperci şi brânză!

  1. Ingrediente

    1 ardei gras verde
    1 ardei gras galben
    1 ardei gras roşu
    Baby spanac
    10-15 ciuperci
    Seminţe de floarea soarelui
    Brânză de capră sau brânză tofu
    1-2 linguri brânză cremă
    Sare, piper
    Zeamă de lămâie
    Ulei de măsline

    Mod de preparare

    Ia ciupercile, curăţă-le de coajă, spală-le şi taie-le în sferturi, pe lungime, cu tot cu coadă.

    Într-o cratiţă, încinge 3 linguri de ulei, după care adaugă aici ciupercile.

    Amestecă câteva secunde pentru că ele îşi vor lăsa foarte multă zeamă, deci nu mai e nevoie de adaos de apă.

    Căleşte-le maximum 4 minute, iar apoi lasă-le deoparte.

    Separat, într-un bol mai mare, pune frunzele de spanac spălate bine înainte şi ţinute într-o farfurie cu apă şi sare 10-15 minute. Continuă cu ardeii graşi tăiaţi fâşii, cubuleţele de brânză de capră sau tofu, seminţele de floarea soarelui, ciupercile călite.

    Amestecă-le pe toate cu puţină zeamă de lămâie şi ulei de măsline.

    Asezonează cu sare şi piper.

    La final, într-o parte, pe o frunză de spanac adaugă 1-2 linguri de brânză cremă.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro