Salată cu ton, brânză şi legume

08.08.2016 0 comentarii

Te vei îndrăgosti de combinaţia asta şi nu doar pentru că este foarte gustoasă, ci şi pentru că se face uşor şi rapid: salată cu ton, brânză şi legume!

  1. Ingrediente

    1 conservă de ton mărunţit
    4-5 tulpini de sparanghel
    3 roşii
    200 g brânză
    4 măsline verzi
    4 măsline negre
    salată verde
    varză roşie
    1 morcov
    boabe de porumb
    sare, piper
    ulei de măsline
    zeamă de lămâie

    Mod de preparare


    Fierbe sparanghelul: pune apă la fiert cu puţină sare, iar când dă în clocot adaugă spranghelul. Lasă-l până când este pătruns.

    Încorporează salata, adăugând treptat ingredientele într-un bol mai mare: salata verde, varza roşie tocate mărunt, boabele de porumb, morcovul tăiat fâşii subţiri, măslinele, roşiile feliate.

    Sărează, piperează, adaugă ulei de măsline şi suc de lămâie. Amestecă bine.

    Peste, pune tonul, iar deasupra sparanghelul, bucăţelele de brânză şi câteva măsline pentru decor.

    Mai stropeşte cu zeamă de lămâie.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro