Salată cu ton, ouă şi fasole verde
Ce ne place cel mai mult la salate? Niciodată nu epuizăm combinaţiile delicioase! Dovada? Această salată cu ton, ouă şi fasole verde! Vezi aici reţeta!
-
Ingrediente
1 conservă ton bucăţi
5 roşii cherry
2-3 ouă fierte
1 borcan fasole verde fiartă deja
Ceapă roşie
Baby spanac
Zeamă de lămâie
Sare, piper
2-3 cartofi fierţi
Ulei de măsline
măsline negre
Mod de preparare
Punem ouăle la fiert şi le lăsăm 10 minute, astfel încât să fie fierte tari. Le scoatem, le lăsăm să se răcească, după care le curăţăm de coajă.
Într-un alt vas, punem apă cu puţină sare şi cartofii, în coajă, la fiert.
Îi lăsăm până când sunt pătrunşi, cam 20-25 de minute, după care îi scoatem.
Îi curăţăm de coajă cât sunt calzi.
Îi tăiem în sferturi.
Într-un bol mare adăugăm: cartofii tăiaţi în sferturi, spanacul, tonul, fasolea verde păstăi, ceapa roşie, măslinele, iar la final roşiile cherry şi ouăle tăiate pe jumătate.
Asezonăm cu zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare şi piper.