Salată cuib
Salată cuib– pare un nume neobişnuit pentru un preparat, dar, vei vedea, destul de elocvent! Prezentare inedită, gust desăvârşit – ce îţi poţi dori mai mult?
-
Ingrediente
roşii
salată verde
caşcaval tăiat fâşii
ceapă roşie
ceapă albă
şuncă de Praga tăiată fâşii
1 ou fiert
castraveţi muraţi
sare, piper
Mod de preparare
Fierbe oul tare. Lasă-l să să răcească, după care curăţă-l de coajă, taie-l în două şi aşază-l pe un platou.
Lângă, pune două frunze de salată verde, iar pe ele câte o roşie.
În mijlocul platoului adaugă caşcaval tăiat fâşii subţiri, şuncă de Praga tăiată la fel, în felii ceva mai subţiri, rondele de ceapă roşie şi albă, iar lângă castraveţi muraţi.
Sărează şi piperează.