Salată de căpşuni

26.04.2016 0 comentarii

Un desert rapid şi uşor, perfect pentru atunci când musafirii sosesc pe nepusă masă. Această salată de căpşuni e răcoritoare şi savuroasă! O încerci şi tu?

  1. Ingrediente

    10 căpşuni
    ½ cană frişcă
    50 ml coniac  sau vin alb
    fulgi de migdale
    1 linguriţă miere (opţional)

    Mod de preparare

    Spală şi taie în felii mai mici căpşunele. Lasă 1-2 întregi.

    Ia un pahar mai larg şi toarnă puţin coniac sau vin alb, după care adaugă căpşunele şi 1 linguriţă miere.

    Amestecă puţin.

    Deasupra, ornează cu frişcă, fulgi de migdale şi 1 căpşună întreagă.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro