Salată de cartofi

15.01.2016 0 comentarii

Săţioasă şi foarte gustoasă, următoarea salată de cartofi este perfectă în sezonul rece. Brânza şi pătrunjelul vin doar să completeze gustul delicios!

  1. Ingrediente

    5-6 cartofi
    sare
    ulei
    brânză mai tare sau caşcaval
    pătrunjel
    1 borcan de iaurt
    zeamă de lămâie

    Mod de preparare


    Pune la fiert, în coajă, 5-6 cartofi, cu apă cât să îi acopere. Adaugă şi un pic de sare.

    Fierbe aproximativ 20 de minute până sunt făcuţi.

    Scoate-i, curăţă-i de coajă, taie-i cubuleţe şi amestecă-i cu puţin ulei de măsline.

    Unge cu ulei o tavă de cuptor, întinsă . Adaugă-i aici şi dă la cuptor 10 minute, până se rumenesc uşor.

    Cu 5 minute înainte de a-i scoate de tot, rade peste ei brânză sau caşcaval şi adaugă şi câteva feliuţe de lămâie.

    Apoi, scoate-i pe un platou întins, sărează după gust, adaugă zeamă de lămâie, pătrunjel tocat mărunt, mai râde puţină brânză şi, dacă doreşti, şi iaurt.
     
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro