Salată de creveţi, busuioc şi roşii

Nu mai ştii ce să adaugi în clasicul preparat cu creveţi? Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente noi pentru o delicioasă salată de creveţi, busuioc şi roşii!
-
Ingrediente
10 creveţi
2-3 căţei de usturoi
Busuioc verde
5 roşii
Ulei de măsline
Sare, piper
1 linguriţă unt
1-2 linguri de suc de lămâie
Mod de preparare
Curăţă creveţii şi căleşte-i în ulei de măsline. Adaugă un pic de unt, 2-3 căţei de usturoi mărunţiţi şi 1-2 linguri de suc de lămâie.
Scoate-i pe o farfurie.
Între timp, opăreşte roşiile: pune apă la fiert şi, când dă în clocot, adaugă roşiile, lasă-le 1-2 minute, după care scoate-le. Lasă-le un pic să se răcească şi apoi curăţă-le de coajă.
Taie roşiile felii şi adaugă-le printre creveţii deja preparaţi.
Decorează cu busuioc proaspăt.
