Salată de creveţi, busuioc şi roşii

14.01.2018 0 comentarii

Nu mai ştii ce să adaugi în clasicul preparat cu creveţi? Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente noi pentru o delicioasă salată de creveţi, busuioc şi roşii!

  1. Ingrediente

    10 creveţi
    2-3 căţei de usturoi
    Busuioc verde
    5 roşii
    Ulei de măsline
    Sare, piper
    1 linguriţă unt
    1-2 linguri de suc de lămâie

    Mod de preparare

    Curăţă creveţii şi căleşte-i în ulei de măsline. Adaugă un pic de unt, 2-3 căţei de usturoi mărunţiţi şi 1-2 linguri de suc de lămâie.

    Scoate-i pe o farfurie.

    Între timp, opăreşte roşiile: pune apă la fiert şi, când dă în clocot, adaugă roşiile, lasă-le 1-2 minute, după care scoate-le. Lasă-le un pic să se răcească şi apoi curăţă-le de coajă.

    Taie roşiile felii şi adaugă-le printre creveţii deja preparaţi.

    Decorează cu busuioc proaspăt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro