Salată de crudităţi şi caşcaval

Citeşte mai jos o altă variantă ceva mai inedită de gustare sănătoasă, simplă şi săţioasă: salată de crudităţi şi caşcaval! Ai încerca o asemenea combinaţie?
-
Ingrediente
½ piept de pui
½ broccoli
½ linguriţă sare
50 ml ulei
½ varză mai albă, de salată
câteva roşii
sare, piper
suc de lămâie
caşcaval ras
Mod de preparare
Spală pieptul de pui şi pune-l într-o apă cu apă, la fiert. Adaugă peste şi ½ linguriţă de sare.
După ce apa dă în clocot, mai lasă cam 20 de minute.
Scoate pieptul de pui.
Pune un alt vas cu apă la fiert şi, când dă în clocot, adaugă broccoli şi lasă-l 7 minute.
Într-o cratiţă, pune 50 ml de ulei şi, când se încinge, adaugă pieptul de pui tăiat bucăţele. Amestecă şi lasă-l cam 5 minute.
Aşază apoi bucăţelele de piept de pui pe un prosop absorbant pentru a-şi lăsa surplusul de grăsime, după care prepară salata.
Pe un platou, aşază câteva frunze de varză rupte în bucăţi mai mici, roşii tăiate în felii, bucheţele de broccoli şi pieptul de pui.
Sărează, piperează, stropeşte cu ulei de lămâie şi amestecă.
Peste toate acestea, rade caşcaval.
