Salată de cuşcuş şi năut

06.04.2016 0 comentarii

O altă variantă de preparat de post, această salată de cuşcuş şi năut este specială şi foarte gustoasă! Ai savura-o ca atare sau în combinaţii inedite?

  1. Ingrediente

    1 cană (200 g) cuşcuş
    1cană (200 ml) supă de legume
    200 g nuci coapte în prealabil
    2 linguri ulei de măsline
    roşii uscate
    măsline (opţional)
    zeamă de lămâie
    1 cutie de năut fiert
    sare, piper
    frunze de spanac

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1 cană supă de legume şi, când este fierbinte, adaugă 1 cană de cuşcuş. Stinge focul şi lasă acoperit 15 minute.

    După, stoarce peste puţină zeamă de lămâie şi amestecă totul cu 2 linguri de ulei de măsline.

    Macină nucile coapte şi adaugă-le peste cuşcuş, alături de roşii uscate, măsline şi boabe de năut.

    Sărează, piperează şi decorează cu câteva frunze de baby spanac.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro