Salată de cuşcuş şi năut

O altă variantă de preparat de post, această salată de cuşcuş şi năut este specială şi foarte gustoasă! Ai savura-o ca atare sau în combinaţii inedite?
-
Ingrediente
1 cană (200 g) cuşcuş
1cană (200 ml) supă de legume
200 g nuci coapte în prealabil
2 linguri ulei de măsline
roşii uscate
măsline (opţional)
zeamă de lămâie
1 cutie de năut fiert
sare, piper
frunze de spanac
Mod de preparare
Pune la fiert 1 cană supă de legume şi, când este fierbinte, adaugă 1 cană de cuşcuş. Stinge focul şi lasă acoperit 15 minute.
După, stoarce peste puţină zeamă de lămâie şi amestecă totul cu 2 linguri de ulei de măsline.
Macină nucile coapte şi adaugă-le peste cuşcuş, alături de roşii uscate, măsline şi boabe de năut.
Sărează, piperează şi decorează cu câteva frunze de baby spanac.
