Salată de legume şi brânză de burduf

10.02.2016 0 comentarii

Deşi poate părea prea simplă la prima vedere, vei vedea că această salată de legume şi brânză de burduf nu e doar foarte colorată, ci şi foarte gustoasă!

  1. Ingrediente

    250 g brânză de burduf
    1 sfeclă roşie
    4-5 cartofi
    rucola
    salată verde
    2-3 fire lobodă
    migdale

    Mod de preparare

    Spală sfecla roşie şi prepar-o după preferinţă, la grătarul cu abur sau la cuptor.

    Pune cartofii la fiert, în coajă, lasă-i 20-25 de minute, după care scoate-i şi curăţă-i de coajă.

    Pregăteşte salata astfel: taie sfecla în sferturi sau feliuţe, cum doreşti, adaugă cartofii tăiaţi şi ei mai mare, apoi rucola, salata verde, loboda şi presară deasupra migdalele şi brânza de burduf, bucăţele.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro