Salată de orez brun, cotlet de vită şi legume

O combinaţie inedită, diferită ca arome şi gusturi, această salată de orez brun, cotlet de vită şi legume este perfectă pentru prânz sau cină! O încerci şi tu?
-
Ingrediente
300 g cotlet de vită
½ broccoli
1 ardei gras roşu
1 ardei gras galben
1 cană orez brun
1 ceapă
1 lingură bulion
1 lingură de susan
sare, piper
Mod de preparare
Taie cotletul de vită în bucăţi micuţe şi căleşte-le într-o lingură de ulei, pe foc, până devin rumenii.
Aşază-le apoi într-un vas în care ai pus un pic de ulei şi 1 cană apă, sărează, piperează şi dă la cuptor aproximativ o oră.
Când carnea este pătrunsă, poţi adăuga peste şi 1 lingură de bulion.
Între timp, fierbe broccoli: când apa dă în clocot, adaugă puţină sare şi bucheţelele de broccoli. Lasă-le aproximativ 7 minute.
Spală şi taie cuburi sau felii legumele şi căleşte-le şi pe ele într-o lingură de ulei.
Prepară orezul brun: la o cană de orez brun, pune să fiarbă 3 căni de apă. Când apa dă în clocot, adaugă în ploaie orezul, amestecă un pic şi lasă-l până este făcut şi apa a scăzut considerabil.
Pregăteşte salata: adaugă orezul brun pe farfurii, iar deasupra lui legumele călite, bucăţelele de carne, după care presară peste 1 lingură de susan.
