Salată de sfeclă roşie

23.08.2018 0 comentarii

O salată de sfeclă roşie merge perfect cu multe preparate, dar poate fi savurata şi ca atare, fiind deosebit de gustoasă, dar şi remediul perfect pentru anemie.

  1. Ingrediente

    2 kg sfecla roşie
    2 linguri ulei de măsline
    sare
    zeamă de la 2 lămâi sau după gust

    Mod de preparare


    Spală sfecla roşie, şterge şi dă la cuptor. Lasă până când sunt pătrunse.

    Scoate şi lasa 10 minute să se răcească.

    Curăţă de coajă şi dă-le prin razătoarea mare.

    Pune într-un castron mai mare, adaugă 2 linguri de ulei de măsline şi amestecă cu sare şi zeama de la 2 lămâi sau chiar 3, după gust.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro