Salată de sparanghel şi ouă

19.04.2016 0 comentarii

Simplă, consistentă, sănătoasă... prepară salată de sparanghel şi ouă la ocazii speciale sau pur şi simplu ca o garnitură uşoară. Vezi mai jos întreaga reţetă!

  1. Ingrediente

    200 g sparanghel
    1.5 l apă
    200 g broccoli
    6 ouă roşii
    2-3 ouă
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Pune la foc 1.5 l apă cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugă sparanghelul.

    Lasă-l pe foc maximum 10 minute, cât să nu fie foarte făcut.

    Scoate-l, scurge-l, iar în aceeaşi apă de pe foc mai pune şi 200 g broccoli şi lasă 7 minute.

    Când e gata, scoate-l şi pe acesta pe o farfurie.

    Pune pe grătar sparanghelul şi roşiile cherry. Lasă-le câteva minute.

    Separat, fierbe 2-3 ouă.

    Când sunt toate reci, aşază legumele pe un platou, stropeşte cu puţin ulei de măsline şi intercalează ouă şi roşiile.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro