Salată de sparanghel şi ouă

Simplă, consistentă, sănătoasă... prepară salată de sparanghel şi ouă la ocazii speciale sau pur şi simplu ca o garnitură uşoară. Vezi mai jos întreaga reţetă!
-
Ingrediente
200 g sparanghel
1.5 l apă
200 g broccoli
6 ouă roşii
2-3 ouă
ulei de măsline
Mod de preparare
Pune la foc 1.5 l apă cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugă sparanghelul.
Lasă-l pe foc maximum 10 minute, cât să nu fie foarte făcut.
Scoate-l, scurge-l, iar în aceeaşi apă de pe foc mai pune şi 200 g broccoli şi lasă 7 minute.
Când e gata, scoate-l şi pe acesta pe o farfurie.
Pune pe grătar sparanghelul şi roşiile cherry. Lasă-le câteva minute.
Separat, fierbe 2-3 ouă.
Când sunt toate reci, aşază legumele pe un platou, stropeşte cu puţin ulei de măsline şi intercalează ouă şi roşiile.
