Salată italienească

26.01.2016 0 comentarii

De câte ori nu ai savurat salată italienească în ieşirile în oraş? E timpul să îţi notezi reţeta asta delicioasă pentru că şi tu o poţi prepara oricând doreşti!

    • Ingrediente


    1.5 l apă
    250 g paste spirală
    300 g şuncă de Praga
    200 g brânză sau caşcaval
    100 g mazăre
    2 cartofi
    sare, piper
    1 cutie de smântână sau iaurt
    3 căţei de usturoi

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1.5 litri de apă şi, când dă în clocot, adaugă pastele. Lasă-le aproximativ 20 de minute.

    Ia de pe foc, clăteşte cu apă rece, scurge şi lasă într-un bol, să se răcească.

    Separat, taie şunca de Praga, brânza sau caşcavalul, adaugă mazărea şi cei doi cartofi, fierţi în coajă, în prealabil. Pune peste pastele şi sosul realizat dintr-o cutie de smântână, 3 căţei de usturoi pisaţi şi puţină sare. Amestecă bine.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro