Salată orientală

18.02.2016 0 comentarii

Cartofi, lămâie, măsline... vezi aici celelalte ingrediente ale unui preparat rapid, gustos şi consistent! Cu sau fără ou fiert? Cum ai prefera salata orientală?

  1. Ingrediente

    5 cartofi
    1 ceapă roşie
    ½ ceapă albă
    5-6 măsline verzi
    5-6 măsline negre
    3-4 roşii cherry
    câteva păstăi de fasole verde
    1 castravete murat
    1 ou fiert (opţional)
    ulei de măsline
    zeamă de lămâie
    sare, piper

    Mod de preparare

    Spală cartofii şi fierbe-i în coajă, în apă cu sare.

    Lasă-i până sunt fierţi (aproximativ 25 de minute), scoate-i, curăţă-i de coajă şi taie-i în sferturi.

    Adaugă-i într-un  bol mai mare, alături de ceapa roşie şi albă, tăiate solzişori, măslinele verzi şi cele negru (le poţi scoate sâmburii şi le poţi tăia mărunt), roşiile, fasolea verde păstăi (fiartă în prealabil), castravetele murat tăiat rondele şi oul fiert tare, tăiat şi el în sferturi.

    Asezonează cu sare, piper, ulei de măsline şi stoarce peste zeamă de lămâie.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro