Salată vegană
I-am spus simplu salată vegană, dar e mai mult decât atât! O explozie de culoare şi gust, ingrediente alese, sănătoase şi delicioase într-un preparat perfect!
-
Ingrediente
Roşii cherry
Avocado
Varză roşie
Spanac
Sare,piper
Suc de lămâie
Vlăstari de floarea soarelui (sau alt tip)
Năut/boabe de porumb/nuci/nuci caju
Mod de preparare
Spală roşiile şi taie-le în jumătăţi sau sferturi.
Curăţă de coajă avocado şi taie-l în bucăţele.
Taie subţire varza roşie.
Rupe în bucăţi mai mici şi spanacul.
Adaugă-le pe toate într-un bol, asezonează cu sare, piper şi suc de
lămâie.
Amestecă bine.
Adaugă apoi boabele de năut sau de porum, fierte.
În loc de acestea sau pe lângă acestea, mai poţi folosi nuci româneşti sau nuci caju.
Presară peste tot câţiva vlăstari de floarea soarelui.