Salată vegană

25.10.2016 0 comentarii

I-am spus simplu salată vegană, dar e mai mult decât atât! O explozie de culoare şi gust, ingrediente alese, sănătoase şi delicioase într-un preparat perfect!

  1. Ingrediente

    Roşii cherry
    Avocado
    Varză roşie
    Spanac
    Sare,piper
    Suc de lămâie
    Vlăstari de floarea soarelui (sau alt tip)
    Năut/boabe de porumb/nuci/nuci caju

    Mod de preparare


    Spală roşiile şi taie-le în jumătăţi sau sferturi.

    Curăţă de coajă avocado şi taie-l în bucăţele.

    Taie subţire varza roşie.

    Rupe în bucăţi mai mici şi spanacul.

    Adaugă-le pe toate într-un bol, asezonează cu sare, piper şi suc de
    lămâie.

    Amestecă bine.

    Adaugă apoi boabele de năut sau de porum, fierte.

    În loc de acestea sau pe lângă acestea, mai poţi folosi nuci româneşti sau nuci caju.

    Presară peste tot câţiva vlăstari de floarea soarelui.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro